Vinnare Hedvig-tävlingen

Vi har utlyst en tävling bland våra kunder där man kunde vinna en personlig timme med Hedvig Andér, stylisten känd från bl a SVT:s Go’kväll. Nu är det dags att kora vinnarna.

Ett stort tack till alla som skickat in fina bidrag till vår Hedvig-tävling!

Det var inte lätt att välja bland så många bra motiveringar, men de två lyckliga vinnarna är:

Annicka Hörnsten Blommé

Agneta Palen Jacobsen

Vinnarnas motiveringar är i sammandrag bland annat:

”efter 30 kg minus vet jag inte vem jag är… hur ska jag klä mig och vad passar mig?… allt är för stort och alla kläder är svarta!”; ”en felaktig knäoperation… ett jobb som politiker med offentliga uppdrag där jag känner mig granskad …. jag vill ha en snygg/tuff stil”, ”

Ett stort grattis!

Vi kontaktar vinnarna direkt för att hitta tider som passar er.

Kommentarer inaktiverade.