Vårens tid är förnyelsens tid

Så brukar det väl heta. Kanske är det något med den skira grönskan som börjar spira som gör att man känner lusten till förnyelse. Det är också en tid för aktiviteter: bröllop, dop, Mors Dag, studentfirande med mera. Vi hjälper dig gärna med allt från klänningen till bröllopet som till t-shirten till vardagsjeansen. Att se så bra ut som möjligt för varje tillfälle och i kläder som är handplockade av oss för att du ska få vara unik.
Så söt tunika från Fira! Finns hos Form i Sollentuna C.
Vacker och kvinnlig klänning i siden från tyska Praechtig. Finns hos Form i Stinsen.
Den här snygga tunikan från Mos Mosh finns nu hos Form i Sollentuna Centrum.
Idag, onsdag, har vi haft besök av Hedvig Andér
Hon har träffat kunder för personlig styling morgon till kväll och det har verkligen varit en trevlig dag! Klänningen som Hedvig har på sig finns i våra butiker. Min linnejacka kommer från Bitte Kai Rand och finns hos Form i Sollentuna C.
Ärmlös klänning med tunna band att knyta över axeln som kommer från Nanso. Koftan i bomull kommer från Wico. Du hittar allt hos Form i Stinsen.
Skir sommarklänning från Steilmann som du hittar i vår Stinsen-butik. Kavajen från samma märke finns i båda butikerna.
Helknäppt tunika från Choise som finns hos Form i Stinsen. Kan ju också användas som en liten jacka över ett linne eller en t-shirt i svart eller rosa.
Nu har vi sänkt priserna ytterligare och fyllt på REA-hörnan i båda butikerna.
Jag tyckte shortsen från Laurie förtjänade en bild till 🙂
Här ser du årets lite mjukare rosa färg tillsammans med en linneskjorta från Gerry Weber och ett linne från Hedvig.
Skjortan finns i Stinsen, linnet och shortsen i bägge butikerna.
T-shirt i oversize modell från Mos Mosh. Vi har den i sand och marin. Shortsen från samma märke, men hos oss är de också i sand, inte gröna som på bilden. Allt finns hos Form i Sollentuna C.
Ännu en klänning i bra modell från Du Milde. De vet verkligen hur en klänning ska sitta! Denna gång med v-ringad hals. Finns hos Form i Sollentuna Centrum.
Marinblå topp från Wico och shorts från Laurie. Toppen hittar du hos Form i Stinsen och shortsen finns i båda butikerna.
Blus och kjol från Steilmann som du hittar hos Form i Stinsen. Kjolen finns även i en blå färgställning och blusen även i crèmevitt.
Sidenklänning från Praechtig och liten jacka i svart från Choise. Du hittar klänningen hos Form i Sollentuna C, men jackan finns i Stinsen.
Tunika som tonar från vitt till grått och avslutas med en fin spets. Finns hos Form i Sollentuna Centrum.
Sidenklänning från Praechtig i vacker turkos färg. Finns hos Form i Stinsen.
Sommarfin klänning i korall från Fira som finns hos Form i Sollentuna Centrum.
Svårt att se på bilden men detta är Lauries nya, lite smalare capri-byxor. Vi har dem i svart, sand och vitt. De har en liten myntficka i linningen och är verkligen smalare i benen, ungefär som de hellånga byxorna i slim modell. Finns i båda butikerna.
Tunikan finns hos Form i Stinsen.
Nya fina halsband från Icon i olika färger och med olika hängen. Du hittar dem hos Form i Sollentuna Centrum.

Kommentarer inaktiverade.