OM

Bergmans Form

Bergmans Form

Mode och accessoarer för den modemedvetna kvinnan

Hos Form hittar du kläder för kvinnan mitt i livet och för livets olika tillfällen. Du hittar också smycken, sjalar, skor och väskor hos oss. Det mesta är handplockat och oftast finns det endast ett fåtal av varje plagg.

Våra leverantörer är valda med omsorg och vårt mål är att alltid sätta kvalitet och goda tillverkningsvillkor i första rummet. Vi gillar när vi får hjälpa varje kund att hitta just det rätta plagget för varje tillfälle. Fråga oss gärna om råd!

Stort urval

Vi tror på mångfalden och på att en butik med olika varumärken blir mer intressant än en butik med endast ett. På så vis kan vi i bättre utsträckning tillgodose våra kunders behov.

Bergmans Form har funnits i på två adresser i Sollentuna sedan 2009 men har nu valt att fokusera på en butik i Stinsen, Häggvik samt en butik i Stockholm City (Big&Trendy) för att stå rustade för nya möjligheter. Det unika med oss är att vi verkligen handplockar ett sortiment helt utifrån våra kunders behov och intressen. Du hittar ett stort storleks-sortiment och kläder för livets olika skeden, som vardags-jeansen eller klänningen till festen. Alla medarbetare är erfarna och tycker det är roligt när de får hjälpa dig att hitta rätt saker. Vi kan ju vårt sortiment! Ibland blir du kanske till och med förvånad över att det som du inte trodde skulle passa verkligen är det som passar bäst!

Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt färg, rätt form och rätt plagg!