Härliga kläder för ljusare tider! Masai, Du Milde, Ivko, Gerry Weber, Praechtig, Wico, Io Canella!!

Nu är ljusare tider här!

Fåglarna kvittrar, solen skiner till så där underbart härligt ibland! Butiken är fullmatad med plagg för säsongen. Du hittar nytt från Masai, Du Milde, Ivko, Gerry Weber, Praechtig, Wico, Io Canella med flera. Från Laurie har vi fått in både ljusare färger och nya modeller. Behöver du nytt till garderoben den här säsongen så är det dags att göra ett besök hos oss!

Välkommen! Läs mer

Nytt från Grizas, Ilse Jacobsen, Gerry Weber m fl

Härlig palett från Privatsachen! Massor av nytt!

På bilden ser du fina klänningar i blått från Ilse Jacobsen. Fler modeller finns i butiken. Nu finns också nyheter från Ivko, Baldino, Ralston, Gerry Weber, Grizas, Laurie, Voglia, Wico m fl hos oss. Vi packar upp nytt varje dag! Här kommer ett urval av bilder för lite vår-inspiration. Du glömmer väl inte att du kan lösa in ditt stämpel/bonuskort mot värdecheckar nu när vi byter till ett nytt kundregister.

Välkommen!

Läs mer

Ditt bonuskort blir en värdecheck!

Ditt bonuskort blir en värdecheck!
Har du ett bonus/stämpelkort så byter vi det till en värdecheck! Fullt kort = värdecheck på 500 kr!Har du ett halvfullt stämpelkort får du 250 kr. Du får helt enkelt 50 kr för varje stämpel du har, så kom in även med de kort som inte är fullstämplade. Vi har ett nytt kundregister och ger ditt ditt nya medlemskort samt värdecheckar i utbyte mot de gamla. Bra – eller hur!!Här kommer lite bilder på så mycket nytt och vackert vi har i butiken just nu.
Välkommen!

  Läs mer