Nyheter kommer in och vår REA fortsätter!

Hej och god fortsättning på det nya året!
Nu är vår REA ännu mer rabatterad och dessutom har vi massor av nya nedsatta varor i båda butikerna. Passa på att fynda en härlig mohair-tröja från Chill eller en storpolo från Wico att värma dig med i vinterkylan.Men – vi har också fått in nyheter från bl a Du Milde, Prêt och Ted Nicol. Bra toppar i fina mönster, klänningar, tunikor och blusar. Kom in så visar vi runt!
Nyhet! Snygg klänning i svart och puderrosa från Du Milde. Modellen vi alla älskar! Finns hos Form i Sollentuna Centrum. Du hittar även Du Mildes basklänning utan detaljer i svart i lager igen hos oss.
Fick du ingen poncho i julklapp? Nu har vi fått påfyllning från vår leverantör med ponchos i prisklassen 799 kr. Passar bra i vinterkylan över klänningen eller toppen.
Nyhet! Härlig trikå-topp från Ted Nicol som du hittar i bägge butikerna.
REA! Trikåtunika som du hittar hos Form i Stinsen.
REA! Vi hjälper ANNO att rensa sitt lager och har flera fina klänningar och tunikor på REA i Stinsen. Den här klänningen finns även i svart.
Nyhet! Klänning från Du Milde med virkad pippi på ena ärmen. Finns hos Form i Sollentuna Centrum.
Nyhet! Mirakel-klänningen från Prêt är tillbaka! Den här modellen finns i båda butikerna.
REA-pris på klänning i svart med akvarellmålat blommönster i en härlig crepe-viskos. Vill du ha den så finns den hos Form i Sollentuna C.
Nyhet! Vacker klänning i viskos från Prêt. Finns även som tunika i samma snygga mönster i båda butikerna.
Nyhet! Klänning från Du Milde i bomullstrikå med marinblå virkad blomma. Du hittar den hos Form i Sollentuna C.
REA! Lite längre topp i lös modell som du hittar till rabatterat pris hos Form i Stinsen.
Nyhet! Moss-stickad kofta i bomull och trikå-topp i rosa-lila toner från Ted Nicol. Finns i båda butikerna.
Nyhet! Sidenklänning från Elinette i mycket bra modell. Kanske ska du åka utomlands eller har ett bröllop i vår att planera för. Då passar den här klänningen utmärkt. Vi har även små jackor att sätta över klänningen. Du hittar den hos Form i Sollentuna C i storlekar 36-52.

Kommentarer inaktiverade.