Ny inspiration!

 Våra butiker är proppfulla med kläder för den härliga vår- och sommarsäsongen! Nu har vi även fått in mirakelbyxor från Laurie i vitt, modellen med knappar i 6 olika färger. Här kommer lite bilder med ett urval av allt nytt för din inspiration.
Nu har vi fått en ny leverans med jättefina tunikor, linnebyxor och klänningar från Masai. Den kom alldeles perfekt eftersom vi på torsdag 26 mars får besök av Angelica från Masai hos Form i Sollentuna Centrum. Passa på att få lite extra hjälp och tips om Masai är ditt favoritmärke. Dessutom till 20 % rabatt!
Onsdag 22 april erbjuder vi styling med populära Hedvig Andér från TV:s Go’kväll. Du får en personlig timme med Hedvig. Ni går igenom dina specifika önskemål och frågeställningar. Utifrån detta tar Hedvig fram en garderob som passar dig. Kostnaden är 800 kr för en timme. Ett rabatterat specialpris för Bergmans Form:s kunder som betalas när du bokar din tid. Skulle du välja att handla för 4000 kr eller mer så drar vi av kostnaden vid köptillfället, dvs den 22 april. Bokar tid gör du på telefon 08-35 41 11 eller per mail till lena@bergmansform.se. Vi har tider från kl 09 på morgonen till kl 20 på kvällen. Välkommen till en otroligt inspirerande och rolig dag i Sollentuna Centrum!
Vilket härligt märke! One Season från Australien. Underbara färger i tunikor och klänningar. Många olika varianter i butik. Du hittar One Season i Sollentuna Centrum-butiken.
Nytt från underbara Ralston i Stinsen! Tunikan finns även i en blå färgställning. Byxorna är från Laurie och passar jättebra till tunikan. Du hittar dem även i kornblått. Finns i båda butikerna.
T-shirt från Nanso i vackra blå nyanser. Alltid superkvalitet. Du hittar den hos Form i Stinsen.
Tunika i svart och mjukt rosa från Pont Neuf. Jättebra modell! Finns i båda butikerna.
Camilla Thulin Collection
Nu har vi flera fina klänningar och även en hellång från populära Camilla Thulin. Kom in och prova! Märket finns i båda butikerna.
Vacker klänning från Masai i båda butikerna. ”Hissanordning” i kjolen – du väljer om du vill hissa upp eller ner.
Vilka läckra klänningar från Save the Queen! Här ser du en modell men du hittar 3  nya modeller till hos Form i Sollentuna C.
Trikå-klänning i glada färger från Nanso som du hittar hos Form i Stinsen. Den lilla boleron i vitt finns i båda butikerna.
Färg-glad jacka i lin från Ralston. Klänningen kommer från samma märke. Du hittar allt hos Form i Stinsen.
Blommig klänning på marinblå botten från Mac Scott. Har en bra ärm – något alla kunder alltid frågar efter. Men – det kommer även en jacka i cerise att matcha till klänningen. Snyggt till vårens alla bröllop, studentfester, dop mm. Finns i båda butikerna.
Ljusblå tunika från OOTD som du hittar i båda butikerna.
Vacker väska från italienska Caterina Lucchi. Endast hos Form i Sollentuna C.
Klänning från Steilmann som du hittar hos Form i Sollentuna Centrum.
Klänning i blå toner från One Season. Finns hos Form i Sollentuna C.
Nytt från Fira. Jeansen heter Naomi glam och kommer från Mos Mosh. Allt finns hos Form i Sollentuna C.
Ny modell från Ajlajk. Kort ärm med lite resår. Finns även i svart hos Form i Sollentuna C.
Flera nya väskor från Caterina Lucchi. Så otroligt snygga, tycker vi! Hos Form i Sollentuna Centrum.
Cool kaftan från Line of Oslo som verkligen ger oss känning av vårens lite hippie-inspirerade 70-talsmode. Faktiskt lika fin till en fest som till stranden i sommar, tycker vi. Finns hos Form i Sollentuna C.
Jacka i lin från Ralston som du hittar hos Form i Stinsen.
Jacka i snygg blå färg från Masai. Topp och byxa från Mac Scott. Allt finns i båda butikerna.
Rolig t-shirt från Gerry Weber som finns i Stinsen.
Mycket vacker jacka från Rabens Saloner. Finns även i en kortare variant hos Form i Sollentuna C.
Ännu en snygg tunika från One Season. Skynda dig in om du vill ha en för de springer iväg fort. Finns hos Form i Sollentuna C.
Blus med fjärilar från Gerry Weber som finns i båda butikerna.
Kort jacka i lin från Ralston till linne i svart trikå. Jackan finns i ytterligare en färgställning och är lika fin till klänning som byxor. Allt hos Form i Stinsen.
Vackra tunikor från Masai som du hittar i båda butikerna. Passar bra till de fina linnebyxorna i fröskal från samma märke.
Blus-jacka från Mac Scott. Går att matcha med de kornblå mirakelbyxorna från Laurie. Finns i båda butikerna.
Mera nyheter från Pont Neuf. Tunika i två färgställningar med fickor fram. Finns hos Form i Stinsen.
Den här koftan i viskos/bomull från Ivko gillar vi skarpt! Finns hos Form i Sollentuna C.
Trikå-topp i lin från Line of Oslo. Liten dragkedja i sidan. Finns hos Form i Sollentuna C.
Rymlig topp från Mos Mosh hos Form i Sollentuna C. Finns även i ecru.
Här ser du alla fina färger i Laurie:s mirakelbyxor med knapp: kornblått, sand, grå, marin, rosa, svart. Finns i båda butikerna.
Härlig t-shirt klänning från Nanso. Perfekt till varma sommardagar. Finns hos Form i Stinsen.
Trikå-tunika från Pont Neuf hos Form i Stinsen.
Väst i linne från Ralston. Jättefin till klänningen i trikå, men lika fin till en tunika i samma material. Du hittar dem hos Form i Stinsen.

 

 

Kommentarer inaktiverade.