Nu slutspurtar vi med REA:n!

Nu slutspurtar vi med REA:n!

Det är hög tid att städa undan vinterns REA. Kom in och fynda bland kvarvarande plagg. Du hittar även superfynd till fasta priser i båda butikerna.

Säsongens nyheter fortsätter att komma in. Igår kom ytterligare en leverans från Masai med jättefina tunikor, byxor och klänningar. Du ser ett urval av allt nytt på bilderna nedan.

Snart så är det återigen dags för Sollentuna Centrum Awards. Håll utkik för mer information på Sollentuna Centrums hemsida. Vi återkommer snart med fler detaljer.

 

Söt tunika från Masai som finns i båda våra butiker.
Kul topp från Gerry Weber med både prickigt och randigt inslag på marinblå botten. Finns i bägge butikerna.
Nya trikåtunikor från Nanso hos Form i Stinsen.
Supersnyggt mönster på denna tunika (eller klänning, beror lite på hur lång du är) från Masai. Mycket bra ärm, men vill du så finns den fina bouclé-jackan att sätta över hos Form i Sollentuna C. Tunikan finns i bägge butikerna.
Topp med trekvarts-ärm från Gerry Weber. Ränder i marinblått och beige – inte helt lätt att se på bilden. Finns i bägge butikerna.
Nu har vi fått in jättefina sjalar från danska Maya! Här ser du ett urval.

 

 

Skråddsydd modell från Masai som brukar vara bra på många. Jättefin till den creme-färgade bouclé-jackan från samma märke.Finns i bägge butikerna.
Ny jeans-modell från Mos mosh: Victoria silk touch. Verkligen superstretchiga. Finns hos Form i Sollentuna C.
Nu har vi svarta mirakel-byxor med ficka i bägge butikerna. Vi har också fått påfyllning av Gusti jeansen samt marinblå mirakelbyxor i regular och slim modell.
Klänning från Masai i deras härliga viskos-trikå. Söt detalj på fickan och extra kul med sjal ton-i-ton. Du hittar den i båda våra butiker.
Byxa och svart jacka från Masai som du hittar i bägge butikerna.

Kommentarer inaktiverade.