Läckra vårfärger i butikerna!

MasaiMasai har börjat leverera sin andra halva av vårens plagg. Nu ser vi färger som limegrönt, starkare rosa, kornblått och toffee, men även de klassiska färgerna för våren från Masai som vitt och sand. Sköna linnebyxor, lätta tunikor och klänningar för många tillfällen. Du kan också matcha en svart-vit tunika med en mjuk sjal i limegrönt så blir effekten färgstark.
IMG_2329Du har väl inte missat Io Cannellas vackra linnetunikor och klänningar? Finns i många färger och i en storlek som passar väldigt många. Märket är helt ekologiskt, kommer från Italien. Linet hämtas från Italien och Frankrike. Ett plagg som är oerhört skönt att ha på sig när det blir lite varmare ute. Dessutom behöver du inte stryka det! En bonus i min värld, i alla fall!

VogliaVi har också inlett ett nytt samarbete med det finska märket Voglia. Du hittar massor av fina plagg i Form-butiken i Stinsen. I Finland är de kända för sin utmärkta passform på byxor. Kom och prova nu när vi har ett stort urval av både byxor och jeans i olika modeller. IMG_2432

Kommentarer inaktiverade.