Höstens fina färger! Nu är butiken verkligen fullmatad med nyheter från Masai, Grizas, Pont Neuf, Nanso, Ivko, Baldino, Voglia, Samoon mfl!

Nu är butiken verkligen fullmatad med nyheter från Masai, Grizas, Pont Neuf, Nanso, Ivko, Baldino, Voglia, Samoon mfl! Nästa vecka hoppas vi få de vändbara kapporna från Herluf, Ralston har lovat att skicka nyheter och från Du Milde kommer nya klänningar. Kort och gott – mycket snyggt att klämma och känna på.

Vi slutspurtar också med REA:n där du hittar det mesta på 70%.

För dig som gillar Gerry Weber kan jag berätta att det kommer mycket fint lite längre fram i höst, även de omtyckta Roxy jeansen. Så – om du inte redan gillar oss på Facebook eller Instagram – gör gärna det för de mest aktuella uppdateringarna. Klicka gärna på ikonerna längre ner i det här mailet så kommer du direkt till våra sidor.


Välkommen in!

Nytt för hösten är en kollektion från Gunilla Pontén – en av Sveriges mest kända designers genom tiderna. Hon närmar sig 90 men är ”still going strong”. Man förstår varför hon är så duktig när man sätter på sig plaggen!!
Jag tycker att Masai:s gröna färg, Basilika, är ljuvlig! Passar på väldigt många, dvs en ”snäll” färg.
Hur snygg är inte den här tunikan från Johnny Was!! Fin till kräftfesten. Gillar du inte rosa så finns den även i svart.
Marie har på sig en kavaj från Gunilla Pontén. Supersnygg!
Blus med broderier från Samoon.
Kavaj från Baldino i svart och sand. Vi har även en byxa i samma mönster.
Topp i härligt starka färger från Voglia.
Fina Marie i en snygg jacka från Gunilla Pontén. Känns rymlig i storleken.
Klänning och jacka från Grizas. Klänningen finns i flera färger och även i en längre variant.
Tunika från Pont Neuf i sand och svart. Fickor i sidan.
Topp i trikå från Masai.
Väldigt klädsam klänning från Nanso. Små vinröda detaljer i mönstret.
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Snygg klänning från Baldino.
T-shirt i ledig modell från Johnny Was. Finns även i blått.
Vacker kofta från Ivko. De är verkligen experter på stickat!
Den här tunikan i lin och siden från Grizas är mångas favorit. Vi har den i många färger. Här i höstens vinröda nyans. Sjalen i siden från Praechtig.
Tunika med fina ränder från Nanso.
Här kommer Isabel i en jacka från finska Voglia.
Det här är också en favvo-tunika från Grizas. Den är i siden och viskos och är väldigt skön att bära. Vi har den i många färger. Allt från svart, till blått till olivgrönt.
Tunika med lite borstad yta och polokrage från Gunilla Pontén.
Lite längre kofta från Ivko. Så vackra detaljer och ljuvligt mjuk merinoull.
V-ringad klänning från Masai i ocean-blått.
Tunika från Nanso i vackra färger. Av någon anledning får jag associationer till Mumintrollet – kanske är det sättet mönstret är tecknat på. Som norrbottning med föräldrar från Tornedalen var min uppväxt fylld av finska ting – bara positiva vibbar!
Masai visar en hel del nya plagg som vi inte sett i deras kollektioner tidigare. Till exempel  den här smala kjolen med dragkedja till tunika i grönt och jacka i svart. Vi har satsat mycket på Masai i höst! Nytt är också att det kommer tre kollektioner istället för två fram till jul och nyår.
Säkert märker du att grönt i olika nyanser är en populär färg i höst, liksom vinrött, lila, rosa och marinblått. Den här tunikan kommer från Baldino och finns även i svart och sand.

Kommentarer inaktiverade.