HEM

Välkommen till Bergmans Form!

Butiken med ett handplockat sortiment för kvinnan mitt i livet! Vi lägger ned mycket tid och energi på att hitta roliga kläder för livets olika tillfällen och har ett sortiment med storlekar från 36 till 52.

I Stinsen, Häggvik, hittar du oss på plan 2 i mitten av gallerian. Rulltrappan leder direkt upp till oss. Där hittar du ett stort sortiment av Masai, Laurie, Gerry Weber, Samoon, Baldino, Ralston och mycket mer. Du hittar fler av våra leverantörer under Varumärken.

I vår butik i Stockholm City som heter Big&Trendy fokuserar vi på storlekar 42 -52/54.

I januari 2017 har vi även lanserat en webshop för Big&Trendy. Vi börjar lite försiktigt, men kommer att lägga upp mer varor successivt som de kommer in till vårt lager. I webshopen hittar du framför allt storlekar 44 – 54 från märken som Masai, Pont Neuf, Elinette, Samoon, Laurie, Qneel, Grizas m fl.

Härliga kläder för ljusare tider! Masai, Du Milde, Ivko, Gerry Weber, Praechtig, Wico, Io Canella!!

Nu är ljusare tider här!

Fåglarna kvittrar, solen skiner till så där underbart härligt ibland! Butiken är fullmatad med plagg för säsongen. Du hittar nytt från Masai, Du Milde, Ivko, Gerry Weber, Praechtig, Wico, Io Canella med flera. Från Laurie har vi fått in både ljusare färger och nya modeller. Behöver du nytt till garderoben den här säsongen så är det dags att göra ett besök hos oss!

Välkommen! Läs mer

Nytt från Grizas, Ilse Jacobsen, Gerry Weber m fl

Härlig palett från Privatsachen! Massor av nytt!

På bilden ser du fina klänningar i blått från Ilse Jacobsen. Fler modeller finns i butiken. Nu finns också nyheter från Ivko, Baldino, Ralston, Gerry Weber, Grizas, Laurie, Voglia, Wico m fl hos oss. Vi packar upp nytt varje dag! Här kommer ett urval av bilder för lite vår-inspiration. Du glömmer väl inte att du kan lösa in ditt stämpel/bonuskort mot värdecheckar nu när vi byter till ett nytt kundregister.

Välkommen!

Läs mer